Tel.: +36 42 889 180

“…erre kaptál hivatást…” (I.Tim 6,12)


Ránk következő szombaton az egyházközségi képviselőtestületi tagok zarándoklata lesz/lenne.A fenti idézet Szent Páltól való, aki Timóteusnak ír levelében arról, milyen tulajdonságain munkálkodjon ahhoz, hogy jó egyházi vezető lehessen, hogy hasznosan tudja szolgálni közösségét. Jó ideje mindent borít a járvány. Február 20-ra csak oly módon hirdethetünk meg programot, hogy azzal egymást ne veszélyeztessük! Pál apostol szavairól a következőképpen fogunk együtt gondolkodni:

11.30-kor a templom előtti térről indulunk a Boldogságok Útjára, ami egy Máriapócsot körülölelő, kb. 16 km hosszú zarándokút. (Vigyázat, vannak sáros szakaszok!) A megállóknál, azaz a kitáblázott jézusi boldogságmondásoknál a kegyhelyen szolgáló atyák tartanak majd rövid elmélkedést. Mindvégig ügyeljünk a távolságtartásra!

17.00-kor kezdődik a Szent Liturgia, utána vecsernye. Távolabbról érkezők figyeljenek arra, hogy időben induljanak haza, senki ne sértse meg a kijárási tilalmat. A maszk viselését tekintsük magától értetődőnek.

Imádkozzunk együtt hétvégén közösségeinkért!

(archiv fotó)

Leave a Reply